Skip to content Skip to footer
Com a experts en posicionament SEO a Andorra, des de SisèGrau treballem per fer que la teva pàgina web o ecommerce es trobi en les primeres posicions dels buscadors, com ara Google, quan es fa una recerca per paraules clau.

Objectius del posicionament SEO

Els objectius principals que busquem en treballar per millorar el posicionament SEO (Search Engine Optimitation) de la teva pàgina web o ecommerce, en fer una recerca per paraules clau, són:
  • Situar la web en les primeres posicions dels buscadors
  • Posicionar la web per davant de les de la teva competència en els buscadors

Per què és important treballar el posicionament SEO?

El posicionament SEO és important per mantenir la pàgina web visible a Internet i aconseguir una reputació en línia positiva, sobretot davant de la competència.

Pensa que aconseguir el posicionament SEO desitjat no és un resultat que s’aconsegueix d’un dia per l’altre. Per això és important treballar l’estructura i contingut de la web de forma periòdica i, sempre serà molt millor si es fa des de la seva creació!

Factors que influeixen en el posicionament SEO

Els factors que influeixen en el posicionament de la teva web avancen i evolucionen amb el pas del temps. A continuació enumerem alguns dels aspectes que influeixen en el correcte posicionament SEO de la teva web a l’hora de fer una recerca per paraules clau en buscadors:
 
  • Descripcions meta
  • Atributs alt de les imatges
  • Arquitectura general de la web
  • Contingut i estructura dels textos
  • Ús i densitat de paraules clau
  • Enllaços interns i externs
  • Usabilitat i navegabilitat
  • URL de les pàgines

Altres tipus de posicionament en buscadors

Per enfortir encara més la presència de la marca a Internet, panifiquem estratègicament la inversió en publicitat SEM als buscadors, com Google, en les recerques per paraules clau i en format baner.

Així, a més del posicionament SEO, també pots optar pel posicionament o publicitat SEM en moments puntuals o per desenvolupar determinades campanyes de marketing online. El SEM o Search Engine Marketing permetrà a la teva web ocupar els primers llocs de les recerques per paraules clau, invertint en publicitat.
Per més informació pots llegir el nostre post al blog sobre Com i quan és millor utilitzar el posicionament SEO i SEM.

Més informació sobre el servei de posicionament SEO a Andorra

Si t‘interessa millorar el posicionament SEO de la teva web en els buscadors, com ara Google, i no saps per on començar? Posa’t en contacte amb nosaltres i en parlem sense compromís!