Skip to content Skip to footer
Som la primera agència de marketing d’Andorra especialitzada en la gestió de xarxes socials. Des de l’any 2012, oferim serveis relacionats amb l’assessorament, gestió i creació de continguts per social media amb l’objectiu de fomentar la presència de marca de les empreses a Internet i fomentar-ne les vendes o conversions.
Oferim la possibilitat de:
  • gestionar íntegrament les xarxes socials de l’empresa, tot creant-ne els continguts (copys i fotografies)
  • assessorar l’empresa perquè el client les pugui desenvolupar de forma correcta i productiva.

Creació de continguts efectius per xarxes socials

Entre els nostres serveis de social media, destaca el marketing de continguts o creació de continguts efectius per xarxes socials. Si describim el nostre mètode de treball en xarxes socials podem resumir que, idealment, preveiem i elaborem un pla de continguts mensual o quinzenal amb l’objectiu de preveure, planificar i organitzar la publicació de continguts en xarxes socials.

Per fer-ho, es treballa sobre objectius, establerts prèviament amb el client, i es desenvolupen les estratègies i campanyes pertinents.
Tenint en compte quin és l’objectiu de l’empresa, doncs, es creen els continguts efectius per xarxes socials.

Planificació i promoció amb publicitat segmentada dels continguts

Una bona planificació permet definir les campanyes i estratègies adients a seguir per aconseguir resultats positius en xarxes socials. Però, com a experts en marketing online a Andorra, sabem que no n’hi ha prou amb planificar i crear continguts excel·lents adaptats a cada públic, sinó que, pautar publicitat segmentada és fonamental.

A causa de la gran quantitat d’informació publicada cada dia a les xarxes socials hi ha la importància de ser més rellevants que la competència, la inversió en publicitat és imprescindible.
Per això, dins de les nostres propostes de servei en social media, sempre destinem un percentatge de la tarifa contractada pel client a fer publicitat en xarxes socials.

Desenvolupament d’estratègies i campanyes online en xarxes socials

Per fer front a la feroç competència digital és vital desenvolupar estratègies i campanyes online adequades als objectius de marketing establerts.

A SisèGrau, creiem en la força de l’originalitat i la creativitat per destacar en les gestió de xarxes socials. Prova d’això en són algunes campanyes que hem desenvolupat per als nostres clients, com ara: la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra per qui es va crear una campanya a Instagram sobre el Concurs d’aparadors de Nadal 2020-21.

Foment i augment de la comunitat d’usuaris a les xarxes socials

En social media és fonamental crear i mantenir una comunitat virtual. Per tant, cal atendre constantment als seguidors per tal de fidelitzar-los i atraure nous clients. 
Així, a més de la interacció amb els seguidors de cada xarxa social, desenvolupem accions per fomentar l’interès de la comunitat mitjançant: concursos, esdeveniments, sortejos…

Disseny gràfic de visuals, fotografies i vídeos adaptats al social media

Els professionals en marketing del nostre equip elaboren les peces visuals adients per a cada xarxa social, segons les seves característiques i formats. En social media els elements visuals són molt importants, ja que permeten establir una connexió amb l’usuari. Per aquest motiu, a més del servei de disseny gràfic també oferim el de fotografia i creació de vídeos per xarxes socials.

Anàlisis de resultats en social media

L’anàlisi de resultats és clau per saber si cal mantenir o modificar la comunicació corporativa de l’empresa en xarxes socials. Per aquest motiu, elaborem un report de resultats mensuals amb possibilitat d’afegir una anàlisi exhaustiva de la competència, que inclou amb analítiques sobre l’evolució de cada xarxa social i de les accions dutes a terme online.

A partir d’aquesta anàlisi elaborem i analitzem en equip quins canvis o millores cal desenvolupar.

Empreses que confien en nosaltres per la gestió de xarxes socials

Algunes empreses andorranes que confien en nosaltres per realitzar la seva gestió de xarxes socials són:
 

A més, dins de les nostres accions de Responsabilitat Social Corporativa també col·laborem en l’assessorament de xarxes socials d’entitats com ara Unicef Andorra.