Skip to content Skip to footer

Comptem amb una àmplia experiència impartint formacions en Marketing a Andorra. Prova dels nostres coneixements és la col·laboració que mantenim amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra des de fa anys, pels quals som formadors en temes relacionats amb marketing, publicitat i comunicació.

A més de ser formadors de la Cambra de Comerç d’Andorra, impartim les formacions en Marketing i xarxes socials als alumnes inscrits al servei d’ocupació del Govern d’Andorra.

En l’àmbit privat, també impartim formacions in-company, online o presencials, per a empreses que vulguin ampliar els seus coneixements en temes relacionats amb marketing a Internet. Les nostres formacions estan pensades per a empreses andorranes i les seves problemàtiques de marketing, fugint de les casuístiques i exemples del que passa a les grans ciutats o altres països que res tenen a veure amb la realitat del país dels Pirineus.

Si estàs pensant en fer una formació personalitzada i a mida per a la teva empresa o el teu equip, posa’t en contacte amb nosaltres trucant al 726499 i en parlem sense compromís!