Skip to content Skip to footer
Fem disseny de pàgines web a Andorra. Sigui perquè necessites una pàgina web nova o perquè en vols millorar la imatge i el contingut per posicionar millor als buscadors, a SisèGrau et proposem alternatives a mida de les teves necessitats.
Com a experts en marketing online a Andorra, comptem amb una àmplia experiència en el sector del disseny web: pàgines corporatives, one page, creatives, botigues online…

Com treballem el disseny de pàgines web?

Seguim un protocol per donar resposta al que estàs buscant i oferir disseny de pàgines web personalitzat i a mida de les necessitats del teu establiment o negoci.
  1. El primer pas és analitzar la teva posició a Internet, així com la teva competència.
  2. Un cop analitzada la situació del mercat, proposem una estructura interna de la web amb l’objectiu de facilitar la navegabilitat dels clients i la recerca d’informació o productes.
  3. Mostrem una demo de com quedaria la pàgina web. Una manera ideal de veure de forma clara com estarà estructurada i com es destacarà cada apartat.
  4. Un cop validada la proposta visual i el pressupost, ens posem a construir la web a un servidor propi. D’aquesta manera, la web no serà visible mentre estigui en construcció i tampoc indexarà (quelcom important i a tenir en compte a l’hora de posicionar en buscadors). A més, oferim la possibilitat de: crear de nou tots els continguts, recuperar els textos de la pàgina web que es vulgui substituir, publicar fotografies comprades de banc d’imatges… Inclús, oferim un servei de fotografia professional perquè puguis incloure fotos 100% pròpies a la teva web!
  5. Instal·lem plugins i extensions especialitzades en potencial el posicionament SEO de la teva web i en treballem les paraules clau per millorar la visibilitat de la teva web als buscadors, com ara Google.
  6. Un cop fetes les modificacions sol·licitades pel client i validada, es publica la pàgina web.
  7. El darrer pas és comprovar que tots els enllaços funcionen correctament i fer les últimes modificacions que siguin necessàries.
  8. A més del disseny de pàgines web, oferim un servei de manteniment opcional en què assegurem el correcte desenvolupament de la pàgina web a Internet, mantenint-la actualitzada i treballant el posicionament SEO mitjançant la publicació periòdics de posts al blog o altres possibilitats.

Exemples de disseny de pàgines web

A continuació, detallem alguns exemples de disseny de pàgines web que hem fet des de SisèGrau perquè puguis comprovar la qualitat dels nostres serveis de primera mà:
 

Per què fer una pàgina web en WordPress en lloc d’una a mida?

Sovint, els clients ens pregunten si és millor fer una pàgina web en WordPress o una a mida. La nostra resposta és sempre la mateixa: per a què vols fer servir la web?

La majoria de vegades, la nostra recomanació com a experts en marketing online a Andorra s’enfoca cap a l’opció d’una pàgina web feta en WordPress, ja que permet tenir un lloc web: estèticament atractiu, amb múltiples possibilitats i autogestionable!

Per tant, fer disseny de pàgines web en WordPress és perfecte per aquelles empreses que volen una pàgina web corporativa, creativa, informativa… Sobretot si la volen gestionar per si mateixos, ja que no et veuràs lligat per sempre a un informàtic o programador.

Però no només això, per a les empreses que volen fer comerç electrònic, el WordPress també és una opció senzilla a considerar gràcies a WooCommerce (la plataforma de e-commerce de WordPress). En aquest cas, però, t’aconsellem que l’escullis si la teva botiga és petita (menys de 1.000 referències). Si tens pensat incloure-hi molts més productes, serà millor que optis per plataformes com PrestaShop o Magento, que també podem oferir-te.

Altres serveis relacionats amb disseny de pàgines web

Més enllà de la conceptualització, creació i disseny de pàgines web, també oferim altres serveis de marketing digital:

Compra i registre de dominis a Andorra

Poden ser .com, .online, .es, .org… Tot dependrà de per a què vols fer servir la pàgina web i d’on es troba el públic al qual et vols dirigir. Com a experts en marketing online a Andorra, t’assessorarem sobre la millor opció per a la teva empresa.
En cas que estiguis pensant en fer servir un domini .ad, pensa que aquest només et servirà per posicionar correctament dins d’Andorra en fer una recerca per paraules clau (per tant, no et servirà si la teva intenció és ser visible en l’àmbit internacional en els buscadors, com ara Google). Et recomanem que visitis la web de l’Oficina de Marques i Patents del Principat d’Andorra abans de prendre una decisió, on trobaràs tota la informació necessària per obtenir un domini .ad.

Allotjament o hosting a Andorra

Som distribuïdors de Dinahosting per Andorra, un dels serveis de hosting més grans d’Europa.
L’allotjament és fonamental per tenir una pàgina web i és un servei que se sol contractar i pagar de forma anual. Si no contractes un servei hosting, la teva web no podrà ser visible de cara al món.
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’expliquem quins són els nostres plans i tarifes d’allotjament web a Andorra.

Manteniment web

Resolem incidències i dubtes sobre la teva pàgina web, a més d’actualitzar els temes i pluggins per garantir-ne el correcte funcionament. També oferim assessorament personalitzat segons cada situació i lloc web.

SisèGrau ofereix un servei de manteniment tècnic, que se sol contractar i pagar de forma anual. Per més informació, posa’t en contacte amb nosaltres  sense compromís i t’expliquem quins són els nostres plans i tarifes de manteniment tècnic de pàgines web a Andorra.

Formació

Fem formacions a mida per a les empreses que prefereixen mantenir i actualitzar la pàgina web sense externalitzar el servei. Les formacions que fem permeten entendre com funciona i com es gestiona una pàgina web feta en WordPress.