Skip to content Skip to footer
Entre els nostres serveis de Marketing Directe, oferim el d’enviament de Newsletters al correu electrònic dels clients de l’empresa, sempre segmentant el públic per tal d’aconseguir la repercussió més gran possible.
Email Marketing és un dels formats amb què s’obtenen més respostes i de menys inversió. És una tècnica en la qual es pot enviar contingut útil, com ara: ofertes, anuncis, recordatoris d’informació… als usuaris que prèviament formin part d’una base de dades propietat de l’empresa.

Email Marketing: què és?

L’email Marketing es basa en l’enviament de correus electrònics amb finalitat informativa o publicitària a una llista de subscriptors, inscrits prèviament a una base de dades.

És una de les vies més eficients per augmentar la conversió dels clients gràcies a la seva capacitat de personalització i segmentació. A més, un altre dels seus avantatges és que es tracta d’un mitjà econòmic per comunicar amb el públic.

Email Marketing: avantatges, beneficis i motius per utilitzar-lo

Plantejar una estratègia de Email Marketing o enviament de Newseltters pot tenir múltiples beneficis per a una marca, entre els quals destaquen:
Avantatges del Email Marketing: és econòmic

L’enviament de comunicacions publicitàries via correu electrònic és un dels canals de màrqueting directe menys costosos que pots utilitzar, essent una via molt efectiva per mantenir als teus clients o potencials clients informats de totes les novetats, ofertes o altres continguts d’interès.

Avantatges del Email Marketing: és eficaç

El fet de ser un canal econòmic i de realitzar enviaments a persones prèviament interessades en el teu servei o producte (ja que han hagut de donar-te el consentiment perquè puguis fer-los enviaments), el transforma en un canal amb una elevada rendibilitat en la inversió. Per descomptat, pot combinar-se amb múltiples estratègies i canals!

Avantatges del Email Marketing: és mesurable

Podràs consultar les estadístiques de les teves campanyes d’enviament de correu electrònic en temps real i, així, conèixer el seu resultat. Aquestes dades també et serviran per guiar-te en els següents enviaments de Newsletters i veure: com evolucionen, quins generen major interès, quins públics hi estan més interessats…

Avantatges del Email Marketing: és personalitzable

El correu electrònic és un canal directe de comunicació, que permet un alt grau de personalització de cara al client. Recorda… com més personalitzis el contingut, major seran les possibilitats de conversió!

Més informació sobre Email Marketing o Newsletters a Andorra

Si t’interessa implementar les Newsletters a l’estratègia de Marketing Directe de la teva empresa, posa’t en contacte amb els nostres professionals i en parlem sense compromís!