Skip to content Skip to footer
Necessites un servei de retransmissions en streaming a Andorra? A SisèGrau oferim el servei de streaming per al teu esdeveniment en directe. Aquest servei permet fer visible qualsevol esdeveniment online i en directe, connectant el món físic amb el virtual a través de l’audiovisual fent-lo arribar a tothom sense límits.

Què és streaming?

El streaming és la tecnologia que permet transmetre arxius d’àudio i vídeo en un flux continu a través d’una connexió a Internet.

El concepte de streaming fa referència a qualsevol contingut de mitjans, ja sigui en viu o gravat, que es pot veure en ordinadors i aparells mòbils a través d’Internet i en temps real. Els podcasts, webcasts, les pel·lícules, els programes de TV i els vídeos musicals són tipus comuns de contingut de streaming.

Streaming en directe

El streaming en directe és la retransmissió d’un esdeveniment per Internet en el moment que passa. Se sol fer servir en cerimònies, repartiments de premis, esdeveniments esportius, professionals o populars…

Actualment, la majoria de xarxes socials també permeten fer retransmissions de vídeo en viu, en que es poden veure  des d’esdeveniments de celebritats, promocions i lifestreaming fins a streaming entre usuaris, ja que es pot fer streaming en viu a qualsevol dispositiu (smartphone, tablet, TV, ordinador o consola de joc) compatible amb una connexió a Internet relativament ràpida.

Avantatges del streaming

Entre els avantatges dels continguts en streaming destaquen:
Maximitzar l’abast

Permet transmetre en diferents canals per arribar allà on sigui la teva audiència.

Dona visibilitat a la marca

Permet que el missatge i la marca siguin visibles de forma immediata i en directe, eliminant la distància entre emissor i receptor.

Simplifica la producció

Es poden gestionar fàcilment programes professionals mentre es manté el control de la retransmissió en viu gràcies a l’equip de professionals que hi ha al darrere.

Crea connexions

Fomenta relacions existents o en crea altres de noves, gràcies a la possibilitat d’incorporar un xat interactiu en viu al streaming

On trobar un servei de retransmissions en streaming a Andorra?

Des de SisèGrau oferim el servei de streaming a Andorra amb l’objectiu d’acostar el teu missatge arreu del món i saltant la barrera de la distància. Sigui per un esdeveniment corporatiu com privat, ens adaptem a les teves necessitats de retransmissió en directe de forma professional.

A més, com a experts en el sector del marketing a Andorra, també t’assessorem i acompanyem en el procés de difusió del contingut en streaming abans i durant l’esdeveniment perquè arribis al teu públic de la manera més eficaç.