Skip to content Skip to footer

Informació sobre protecció de dades

Denominació social

Identitat: SISÈGRAU. S.L (d’ara endavant, “SISÈGRAU”). Adreça: Av. Meritxell 75, Ed. Quars, 4t pis, AD500, Andorra La Vella. Tfn: (+376) 726 499 Email: parlem@sisegrau.com

Finalitat

Per què fem servir les dades? La següent Política de privadesa estableix els termes en què tractarem les dades personals a SISÈGRAU; això inclou qualsevol dada personal recollida a través de la nostra pàgina web  SISÈGRAU, així com qualsevol altra dada que tractem en exercici de les nostres activitats empresarials. SISÈGRAU recull les dades personals següents amb les finalitats a continuació indicades: a)     Formulari contacte: les dades personals recollides a través d’aquest formulari seran exclusivament utilitzades per gestionar la vostra petició. b)     Formulari deixa un comentari en el blog: les personals recollides a través d’aquest formulari seran exclusivament utilitzades per gestionar la vostra participació en el blog. c)     Xarxes socials: qualsevol dada que ens faciliti o que pugui compartir a través de les xarxes socials en què SISÉGRAU té compte actiu, seran tractades d’acord amb les polítiques de privadesa de cada xarxa social. Us recomanem que les llegiu i que les reviseu periòdicament abans d’interaccionar amb SISÉGRAU a través de les xarxes socials. Quant de temps custodiem les vostres dades? A continuació i d’acord amb la normativa vigent, us informem del temps que mantindrem les vostres dades, que depèn del tipus d’ús al qual siguin destinades: Les dades recollides al formulari de contacte seran automàticament eliminades passat un any des del darrer contacte. En relació amb les dades dels usuaris que han participat en els nostres blogs les dades es conservaran de manera permanent fins que exerciti els seus drets de supressió.

Legitimització

A continuació, us informem què ens permet tractar les vostres dades, en funció de l’ús per al qual siguin destinades. La base legal per tractar les dades recollides al formulari de contacte i les recollides en el formulari deixa un comentari en el blog, és el consentiment de l’interessat.

Destinataris

Cessions de dades a tercers Les vostres dades personals no seran cedides a tercers sense el vostre consentiment, excepte aquells proveïdors de serveis amb què disposem d’un contracte de servei vigent o que intervingui una llei que obligues a SISÉGRAU a tal cessió de dades.

Categoria de dades

Tipologia de dades tractades: Formulari contacte:
 • Nom.
 • Correu electrònic.
Formulari deixa un comentari en el blog:
 • Nom.
 • Correu electrònic.

Drets

Té dret a:
 • Revocar el consentiment atorgat.
 • Accedir a les dades personals.
 • Rectificar les dades personals.
 • Suprimir les dades personals.
 • Presentar una denúncia o escrit per a la tutela dels seus drets davant de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades.
 • Ser informat de qualsevol incidència de seguretat que pugui afectar els seus drets.
 • Limitació del tractament.
 • Portabilitat.