Skip to content Skip to footer

Què és i com funciona la xarxa social Twitch?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Twitch és una xarxa social que es basa en un sistema streaming de vídeo.

En un principi aquesta plataforma s’enfocava principalment en esdeveniments relacionats amb els videojocs, però ara ja es pot accedir a gairebé qualsevol tipus de contingut. I és que, en els últims mesos la seva popularitat ha crescut enormement, omplint-se de creadors de continguts de tota mena: des d’influencers fins a cuiners.

Què és i com funciona la xarxa social Twitch?

Twitch permet als seus usuaris visualitzar continguts en directe o a la carta, més tard. La seva peculiaritat, però, resideix en què els streamers o generadors de continguts, han de transmetre en temps real. Així, alhora poden interactuar amb l’audiència a través del xat.
En realitzar un vídeo en directe, el streamer selecciona una categoria i etiquetes que després apareixeran com a resultats en les recomanacions de continguts, segons les preferències dels usuaris.
En aquest sentit i com passa en qualsevol altra xarxa social, en crear un compte a Twitch es poden seleccionar temes d’interès personal i gràcies a aquesta opció els continguts recomanats s’adapten millor a les preferències de cada usuari.
No obstant això, també es pot fer servir l’apartat Explorar del menú principal per buscar continguts que es volen començar a seguir, sense que es corresponguin amb els centres d’interès seleccionats en el moment de crear el compte.
Els canals “preferits” i els recomanats apareixeran en un costat de l’aplicació per tal que els continguts d’interès es puguin visualitzar més fàcilment.
A més de tot això, amb Twitch es poder seguir a altres usuaris, sigui perquè són coneguts teus o perquè t’interessa el contingut que generen i comparteixen.

Què has de saber sobre Twitch?

  • Tant els seguidors com els subscriptors d’una canal de Twitch poden veure els streamings de forma gratuïta. No obstant això, els subscriptors paguen una quota mensual que els proporciona una sèrie d’avantatges. Segons el tipus de subscripció, els streamings es podran veure sense anuncis, ser streamings exclusius per a subscriptors, parlar en privat amb el streamer, accedir a emoticones i altres…
  • Si ets usuari d’Amazon Prime, disposaràs d’una subscripció gratuïta a un canal de la plataforma.
  • Twitch és una plataforma polifacètica, ja que compta amb canals de continguts d’entreteniment, periodisme, streams per reunir diners amb finalitats benèfiques, entre altres.
  • És considerada, per molts, el futur de l’entreteniment gràcies al seu exponencial creixement i gran diversitat de programes que ofereix.
  • Disponible com aplicació mòbil al sistemes operatius iOS i Android.

Com crear un compte a Twitch?

Ara, que ja saps algunes coses bàsiques d’aquesta plataforma, t’apuntes a descobrir-la? A continuació t’expliquem els passos a seguir per crear el teu compte:

  1. Entra a la pàgina de Twitch
  2. Prem al botó per Registrar-te
  3. Emplena el formulari
  4. Introdueix el codi de verificació que rebràs al teu correu
  5. Selecciona els teus interessos i… voilà! Ja formes part de la comunitat Twitch.

I… si vols més informació sobre noves xarxes socials que estan prenent molta importància recentment, et recomanem que llegeixis el post al blog sobre Clubhouse: la nova xarxa social, que és tendència.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

0.0/5