Skip to content Skip to footer

Clubhouse: la nova xarxa social, que és tendència

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Segurament has sentit a parlar de Clubhouse, una xarxa social que s’està fent cada dia més popular.

Què és Clubhouse?

Clubhouse és una xarxa social atípica, ja que s’hi prioritzen els àudios en lloc del text escrit i les imatges (com és el cas de Facebook i Instagram, entre altres). Un fenomen que no sorprèn perquè, encara que les publicacions en format vídeo continuen sent les protagonistes, també estan triomfant moltíssim els continguts d’àudio (Podcast, audiollibres…).
Clubhouse, doncs, és una xarxa social tipus podcasting interactiu on, a través de sales i fòrums, els usuaris poden escolta i, inclús, participar en conversacions amb més gent. Quan s’entra en una sala on s’està mantenint una conversació o debat sobre algun tema concret, cal demanar torn de paraula per parlar i el moderador de la sala és qui decideix qui pot parlar i qui no.
El que és interessant sobre aquesta nova xarxa social és que, en descarregar-te-la i crear un usuari, has d’indicar quins són els teus interessos. Així, l’algoritme de Clubhouse és capaç de mostrar les sales segons les temàtiques que més interessen a cada usuari.
Cada sala indica el tema que s’està tractant, qui són els conferenciants i el nombre de persones que hi ha escoltant-los.

Clubhouse: una xarxa social selecta

Quelcom interessant sobre Clubhouse és la manera d’accedir-hi, que únicament és per invitació. És a dir que, de moment, si algun dels membres actuals no et convida a entrar-hi, no hi podràs accedir. El que sí que pots fer, però, és reservar el teu nom d’usuari per quan aconsegueixis entrar en aquest selecte club social d’Internet. Així que, reserva el teu nom d’usuari i entra a la llista d’espera. Pot ser que tinguis sort i si algú que ja n’és membre i et coneix et reconeix, et convidi a entrar!
Un altre factor a tenir en compte per ser-ne membre és que actualment només és compatible amb sistemes operatius iOS. Per tant, de moment no tothom pot accedir-hi, però sí que et pots descarregar l’App de Clubhouse si utilitzes un dispositiu amb aquest sistema operatiu. No obstant això, els seus creadors han anunciat que molt aviat la xarxa social estarà disponible també per Android.
Però no només això ha fet créixer la popularitat de Clubhouse. I és que els membres disposen d’un nombre limitat d’invitacions per fer entrar nous membres i la manera d’aconseguir-ne més és ser tan actius com sigui possible.

En conclusió, després de TikTok, ens espera una nova aventura digital amb Clubhouse, una xarxa social que està obtenint cada cop més popularitat. Nosaltres ja som usuaris de Clubhouse i ens encanta, esperem trobar-te en alguna sala![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

0.0/5