Skip to content Skip to footer

Per què cal escriure un blog d’empresa?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Cal escriure un blog a l’empresa? Definitivament sí. Per autoritat, per reputació, per posicionament SEO

L’empresa (la vostra) necessàriament ha de tenir la seva pròpia veu a Internet, ja que darrere del monitor o del mòbil el vostre públic espera conèixer la vostra visió del negoci, la vostra experiència professional i, fins i tot, les vostres promocions.

Com ha de ser un blog corporatiu?

No s’ha de confondre un blog amb un monòleg. Tot i que no genereu, en principi, comentaris ni debat, hi ha moltíssima gent (consumidors actuals o potencials) que silenciosament llegeixen. Per tant, probablement a partir del vostre post prenguin la decisió de comprar-vos o simplement us tindran al seu top of mind.

Qui ha de d’escriure al blog corporatiu?

Un director general escrivint sobre el sector i, fins i tot, sobre la seva competència o sobre els seus productes amb una mirada crítica, acosta la marca, la humanitza, la fa més amena i propera al mercat.  Així ho van fer, per exemple: Marriott o Generals Electric, que hi han sortit guanyant.

En definitiva, el blog corporatiu és l’amalgama de la resta d’accions digitals de la companyia, com ara les xarxes socials i probablement la de major pes institucional, segons la manera en què sigui dinamitzada.

Així que no ho dubteu! Dediqueu un moment en parlar per la vostra marca al blog o externalitzeu-lo per tal d’establir un canal de comunicació més bidireccional del que pugui sospitar-se, gràcies a una eina de comunicació que durant 25 anys ha variat però mai ha caigut en el descrèdit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

0.0/5