Skip to content Skip to footer

Com fer els Instagram Stories més atractius?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]En un post anterior t’explicàvem quins són els punts claus per fer una bona fotografia i en aquest post, descobriràs com utilitzar-les en format Instagram stories per tal de cridar més l’atenció dels teus followers i dinamitzar encara més el teu perfil:

Instagram stories més enllà de les imatges verticals

Si bé sempre queda millor publicar una imatge sencera en format vertical, també tens l’opció de fer-ho en horitzontal. En aquest cas, podràs ajustar la imatge de la teva història d’Instagram a qualsevol mida i posició en la pantalla. Aquesta és una opció que et permetrà comptar amb molt més espai sense informació, que podràs decorar de forma divertida amb GIFS, textos, emoticones, hashtags, localitzacions…

Aprofita la varietat de fonts de text per dinamitzar les histories d’Instagram

En el món del disseny gràfic existeixen milers de tipografies diferents. No obstant això, a Instagram stories pots escriure els teus textos en cinc tipus de lletra: Clásica, Modena, Fuerte, Neón o Màquina d’escriure. L’elecció dependrà fonamentalment dels teus gustos, però també del missatge que vulguis transmetre en la teva imatge.

Un altre factor important a considerar és si vols seguir una estructura formal en les teves històries d’Instagram. En aquets cas, el millor serà que sempre utilitzis la mateixa tipografia.

Dóna un toc d’humor a les teves Instagram stories amb GIFS

Si el que vols és cridar l’atenció aportant, per què no, un toc més divertit a la teva fotografia, pots afegir-hi una imatge animada del tipus GIF. Si no saps com fer-ho, trobaràs aquesta eina a la part superior de la pantalla quan creïs la teva història a Instagram. En aquest cas, podràs seleccionar el GIF que més t’agradi, buscant per paraules clau (per exemple “food”, si vols afegir una imatge animada a l’última foto del deliciós plat que has degustat en un restaurant).

Crea Highlights per fer les teves històries permanents

Quan crees un stories a Instagram, saps que només serà visible fins al cap de 24 hores. Per tal d’evitar-ho, pots destacar-la gràcies als highlights. L’únic que has de fer per posar-ho en pràctica és anar a l’arxiu, d’històries i escollir els stories passats que vulguis mentir com a destacats al teu perfil. Elegeix una portada i posa-hi un nom que resumeixi del que tracta, així els teus followers identificaran més ràpidament de què tracten aquelles imatges.

Interactua amb els teus seguidors gràcies a Instagram stories

Si tens com a objectiu puntual interactuar amb els teus followers per descobrir què pensen sobre algun tema en concret o, fins i tot, preguntar-los què pensen del teu producte/servei, el millor és que utilitzis les opcions d’enquesta i pregunta. Aquestes eines de stories et seran molt útils per millorar i parlar amb els teus followers. El format tipus enquesta et permet rebre respostes simples, del tipus SÍ o NO. Mentre que l’opció ask me a question et permet rebre comentaris més llargs per part dels teus seguidors.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

0.0/5