Skip to content Skip to footer

El 17 de juliol celebrem el Dia Mundial del Emoji

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Per què el 17 de juliol se celebra el Dia Mundial del Emoji?

El 17 de juliol se celebra el Dia Mundial de l’Emoji, però saps per què? Doncs bàsicament perquè la majoria d’emojis amb forma de calendari mostren aquesta data en concret. Però aquest no n’és l’únic motiu… Al 2002 Apple va utilitzar per primer cop l’emoji del calendari mostrant la data 17 de juliol i ho va fer per presentar la seva aplicació iCal. Aquesta presentació va tenir lloc el 17 de juliol i per aquest motiu la icona tenia aquesta data escrita.

Curiositats diverses sobre emojis

Vols saber-ne més? A continuació et deixem amb altres curiositats sobre els emojis.
La paraula “emoji” prové del japonès i significa imatge/dibuix (e) + lletra/caràcter (moji)
Els emojis més populars són els que expressen alegria i amor. Si vols, pots veure l’ús en temps real de tots els emojis a Twitter mitjançant www.emojitracker.com. T’aconsellem que hi donis un cop d’ull, et sorprendrà la quantitat d’emojis que s’utilitzen per segon!
Segons alguns estudis, és molt possible que els emojis s’acabin utilitzant en les contrasenyes, ja que són difícils d’endevinar. Així que… que no et sorprengui si ben aviat et demanen d’incloure’ls en els teus passwords!

Per què és important utilitzar emojis en xarxes socials?

Els emojis permeten mostrar emocions. Així que, d’alguna manera, aporten un toc més personal i humà a les teves publicacions en xarxes socials. A més de demostrar emocions, els emojis poden ser una eina per interactuar amb els teus seguidors: com a resposta als seus comentaris o simplement per donar-los suport. I… són ideals per destacar punts concrets dels teus missatges, com pot ser el temps limitat d’una oferta puntual o els enllaços a pàgines web externes, entre altres.

Feliç Dia Mundial de l’Emoji!!!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

0.0/5