Skip to content Skip to footer

YouTube pot tancar el teu canal

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Avís important per empreses que tinguin un canal a YouTube: el pròxim 10 de desembre entraran en vigor els nous termes de servei de YouTube, amb diverses seccions actualitzades de l’acord d’usuari relacionades amb les seves polítiques d’ús en general i diverses seccions sobre la suspensió i eliminació de comptes.

Una de les parts més destacables és la clàusula que indica les causes de possible eliminació d’un compte o un canal, que aniran més enllà de violacions dels seus termes, requeriments legals o danys a YouTube o tercers, sinó que apel·larà a qualsevol raó que tingui YouTube per a creure que el teu compte simplement no és “comercialment viable”. A partir d’ara Youtube, que proveirà els seus serveis com Google LLC, podria eliminar el teu accés, o l’accés del teu compte de Google a tot o part de YouTube si creu que proveir-te del servei ja no els dona profit econòmic. La clàusula afegeix que quan sigui “raonablement possible” se’t donarà suficient temps per a exportar el teu contingut. I si creus que el teu compte ha estat eliminat per error, l’única opció és emplenar un formulari de Google.

Només Google sap exactament què considera com una cosa “comercialment viable” o no, i catalogar un canal com a tal és quelcom que queda a la seva única discreció. Pot ser sigui hora de buscar un altre espai per guardar i dinamitzar el nostre contingut audiovisual.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

0.0/5