Skip to content Skip to footer

Instagram Reels vs. TikTok

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Una de les darreres novetats que ha incorporat la xarxa social Instagram és Reels. Una funció que malauradament encara no està disponible a Andorra (però que esperem poder utilitzar ben aviat!).

Què és Reels d’Instagram?

Instagram Reels és una nova forma de crear vídeos curts i divertits des d’Instagram Stories, que podràs compartir com a Stories o al teu mur d’Instagram (igual com apareixen ara publicats els vídeos IGTV al feed).
Així que Reels permet gravar i edita clips de vídeo amb àudio, efectes i una gran varietat d’eines creatives. Per tant, una novetat molt similar al que et permet fer actualment la xarxa social TikTok!

Què podem fer amb Reels d’Instagram?

Malgrat que a Andorra encara no podem fer servir Reels (de moment només està disponible a 50 països del món), et fem un avanç sobre què hi podràs fer:

  1. Crear clips de vídeo editables amb diferents àudios propis o bé amb música que trobaràs a la biblioteca d’Instagram.
  2. Utilitzar efectes o filtres com els que hi ha actualment a Instagram Stories, a l’hora d’editar el vídeo
  3. Escollir la velocitat a la qual vols que es reprodueixi el clip de vídeo (càmera lenta, càmera rapida o al ritme que decideixis).

Publicar un vídeo Reels a Instagram

  • Si el teu perfil d’Instagram és privat: un cop tinguis el teu vídeo creat, tindràs l’opció de compartir-lo al teu feed d’Instagram, als teus Stories o enviar-lo a un amic com a missatge privat.
  • En cas que tinguis el perfil públic, a més de les opcions esmentades anteriorment, el teu Reels també apareixerà a l’apartat “explora” d’Instagram.
  • A més, Instagram t’ofereix la possibilitat de crear vídeos amb Reels sense haver de compartir-los. Si no vols publicar el vídeo, doncs, podràs simplement guardar-lo al teu dispositiu!
  • I… si no has tingut temps d’acabar la teva creació, pots guardar el clip de vídeo com a esborrany i continuar editant més tard.

Reels vs. TikTok

Ara que ja saps què és Instagram Reels, sembla evident que s’assembla molt a la popular xarxa social TikTok!
Sens dubte, Reels és una jugada magistral d’Instagram amb què evita la fuga dels seus usuaris cap a TikTok, una xarxa social molt utilitzada actualment entre els joves i que està creixent a un ritme vertiginós arreu del món. Què et sembla l’estratègia d’Instagram?

Estem segurs que (igual que nosaltres) tens moltíssimes ganes de provar aquesta nova eina d’Instagram. Sembla ser, però, que encara haurem d’esperar una mica per tenir Reels disponible a Andorra…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

0.0/5