Skip to content Skip to footer

Les oportunitats del Cyber Monday a Andorra!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Segurament ens diràs que a Andorra hi ha pocs establiments que facin venda online perquè és més complicat a causa de les característiques del país… i nosaltres et contestarem: és cert, però ser dels primers té els seus avantatges!

Aprofita que els clients estan animats per comprar ara que s’acosta el Nadal.

Aquesta època de l’any és una oportunitat indiscutible per fer créixer les teves vendes, brindant l’oportunitat als teus clients de fer-se amb allò que desitgen o que els agradaria regalar, al millor preu, gràcies a un dia de descomptes exclusius per Internet.

Et preocupa passar per la frontera la comanda que t’han fet durant el Cyber Monday?

Pots oferir als teus clients la possibilitat de guardar-ho i que s’acostin a buscar-ho. Segur que si viuen a prop, vindran algun cap de setmana a esquiar! Si pel contrari, el teu client és d’Andorra, li pots proposar la mateixa opció o anar un pas més enllà i portar-li allà on et demani dins del territori andorrà.

Augmenta la teva base de dades de clients

Les compres online tenen un valor afegit per l’empresa, ja que permeten obtenir dades noves dels clients que compren mitjançant la teva pàgina web o actualitzar les que ja tens. Sens dubte, les ofertes del Cyber Modany són una ocasió ideal per captar nous clients i fidelitzar-los amb la possibilitat d’enviar-los informació adaptada als seus gustos.

Ofereix productes i serveis personalitzats

Segons les compres que hagi fet el teu client o els productes que s’hagi estat mirant a la teva web durant el Cyber Monday, després li pots fer propostes adaptades mitjançant el benchmarking.

Què és el benchmark?

Has estat mai mirant alguna cosa per Internet i, de sobte, t’ha aparegut contingut al costat relacionat amb algun producte que havies buscat o mirat uns dies abans?

Dóna’t a conèixer a més llocs del món

Pot ser que vulguis dedicar el Cyber Monday a les persones d’Andorra o que viuen a prop, però això no vol dir que no sigui un mitjà per arribar a un públic més llunyà. Pensa que per molta distància que hi hagi amb el teu client potencial, pot ser que ben aviat s’acosti a descobrir Andorra i et passi a fer una visita perquè ha vist que tenies ofertes i productes que li interessen.

Si vols fer un pas més enllà dins del sector online, no ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres sense compromís. A SisèGrau ens adaptem a les necessitats de cada organització i t’assessorem per avançar dins de l’entorn digital![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

0.0/5