Skip to content Skip to footer

Gutenberg, el nou sistema d’edició de WordPress

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Actualment, ja pots editar els teus continguts de WordPress amb Gutenberg, un sistema d’edició que destaca per ser molt visual i que pretén ser més fàcil d’utilitzar a l’hora de crear continguts online per a la nostra web.

Així doncs, l’usuari elegirà la millor forma d’organitzar els blocs dins de la publicació o pàgina que s’estigui editant, movent-los d’un costat a l’altre, sempre amb l’objectiu de crear composicions visualment atractives sense haver d’utilitzar codis HTML. Per això, aquests blocs podran ser d’un o varis formats de contingut que inclouran text, imatges, vídeos i altres complements.

Els nostres consells sobre Gutenberg de WordPress

El nostre consell és que esperis uns dies abans d’implantar-lo a la teva web perquè pot presentar algunes incompatibilitats amb certs plugins o temes actius, degut a la seva novetat.

Així doncs, des de SisèGrau t’aconsellem que primer utilitzis aquest nou sistema de WordPress en un lloc de proves, ja que és important que comprovis que funciona correctament per la teva web i no genera errors.
Per qualsevol consulta referent a Gutenberg, estem a la teva disposició![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

0.0/5