Skip to content Skip to footer

Formació online a Andorra

[vc_row][vc_column][vc_column_text]La demanda de formació online a Andorra durant la primera etapa del confinament es va disparar al nostre país, com a tot arreu. A SisèGrau hem fet passos en aquest sentit, desenvolupant nous formats i noves modalitats per arribar millor i a més públic amb continguts i materials actualitzats.

El públic avui demana ubiqüitat, multiplataforma i interrelació amb el formador: aspectes que han arribat per quedar-se, conformant tota una nova manera d’aprendre (no només comunicació i marketing online, sinó qualsevol altre disciplina). El disseny de materials pedagògics online s’ha convertit en un element clau perquè les formacions siguin comercials.

La formació online s’ha convertit, doncs, en un estàndard i és en aquest marc on, empreses com a SisèGrau, han d’invertir, innovar i pensar creativament.

Catàleg de formació online a Andorra

Descobreix el nostre catàleg de Formació Online a Andorra, especialitzada en marketing, o inscriu-te als propers cursos que fem per la Cambra de Comerç d’Andorra.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

0.0/5