Skip to content Skip to footer

Consells per actualitzar o canviar la pàgina web

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Et donem alguns consells per actualitzar o canviar la pàgina web, ja que tenir-ne una de desactualitzada pot arribar a ser prejudicial per la teva empresa per nombroses raons, com per exemple:

  • No compleix el propòsit o intenció per la qual va ser creada, i com a resultat no s’obtenen els beneficis desitjats derivats d’aquest medi.
  • Transmet al client un missatge erroni de l’empresa: pot ser missatge de deixadesa, falta de compromís o inclús de mancança de coneixements en l’àrea (en aquest cas els que ens dediquem al món del màrqueting hem de tenir una cura especial, ja que el nostre negoci ofereix aquests serveis).

Per aquestes i altres raons, és de vital importància que segueixis els nostres consells per actualitzar o canviar la pàgina web i mantenir-la actualitzat, assegurant-nos que el missatge que transmet és realment el que volem donar.

Consells per actualitzar o canviar la pàgina web

A continuació et donem alguns consells per actualitzar o canviar la pàgina web i identificar-ne l’estat per saber si necessita o no un canvi.

Web mobile-friendly

No és cap secret que gran part de les nostres accions les fem amb el mòbil, per això, el fet que la pàgina web sigui compatible amb aquest format és fonamental, i més si som conscients que més de la meitat de les vistes que s’aconsegueixen a les webs en tot el món es realitzen mitjançant el telèfon mòbil.

També hem de destacar que per tenir un bon posicionament és un requisit clau, ja que no existeix SEO amb un lloc web que no és compatible amb el mòbil. De fet Google afirma que la versió mòbil d’un lloc web és a la que el seu algoritme té més en compte. En definitiva, la indexació mòbil importa i molt!

Com identificar si el teu lloc web és mobile-friendly?

Pots simplement navegar per la web fent servir un telèfon mòbil.
Pots utilitzar l’opció d’inspecció del navegador, o utilitzar el mobile-friendly test de Google, que t’indicarà directament si el lloc web és navegable en dispositius mòbils o no.

Mantenir certa actualització en el disseny

Si durant l’últim any, el disseny del teu lloc web no ha estat actualitzat, segurament aquest presenta una aparença antiquada, ja que contínuament sorgeix alguna cosa nova. Com bé diu el dit, les persones tenim tendència en jutjar el llibre per la seva coberta. És per això que si la teva pàgina web no disposa d’una bona imatge, actual i dinàmica, els clients sigui quin sigui el dispositiu que facin servir, se n’aniran.

Ja no s’adapta al teu model de negoci

És important que el lloc web reflecteixi exactament a l’empresa, és a dir, mantenir-los en sintonia. Per exemple: si realitzes algun canvi en el teu logotip recorda canviar-ho també a la web, si disposes d’un servei nou, que aquest també estigui incorporat a la web.
Recorda de visitar el teu lloc web i preguntar-te si la versió digital concorda amb el teu negoci.

Lloc web molt lent malgrat estar optimitzat

El temps d’espera per realitzar una recerca pot ser un motiu per abandonar la web. Una manera pràctica per verificar la velocitat del teu lloc web és utilitzant la PageSpeed Insights de Google, una eina que et dóna detalls del temps de càrrega de la web i indica exactament com millorar-ho.

Erros tècnics repetitius

Més enllà dels errors que tu mateix pots corregir, lligats amb el disseny i la funcionalitat, existeixen errors tècnics que són una mica més complicats de resoldre, i que no depenen tant de tu sinó del teu hosting o domini web. Aquests errors es poden identificar si el lloc web cau o deixa de funcionar constantment o es presenta com “en manteniment” sense cap raó, si aquests senyals et sonen, probablement necessites un canvi d’allotjament web.

Aquestes són alguns dels senyals que t’ajudaran a saber si necessites un lloc web nou o no.

Sí el teu lloc web s’identifica amb algun dels punts anteriors, és moment de fer canvis i seguir els nostres consells per actualitzar o canviar la pàgina web. Recorda… tenir un lloc web en bon funcionament aportarà al teu negoci grans avantatges a més de fer-lo competitiu en el sector![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

0.0/5