Skip to content Skip to footer

Com guanyar visibilitat al perfil de LinkedIn?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Si ets usuari de les xarxes socials, segurament actualitzes periòdicament el teu perfil Facebook, Instagram, Twitter… Però fas el mateix amb LinkedIn?

Mantenir una imatge acurada i de contingut actualitzat és fonamental, ja que és la xarxa social professional més important. Pensa que, només aquest any, ha ajudat a més de 4 milions de persones arreu del món a trobar feina!

I… si no busques feina, LinkedIn és igual d’útil! Com a professional, és una eina que et permet mantenir-te actualitzat sobre les novetats del teu sector laboral i et permet tenir una àmplia xarxa de contactes professionals.

Com fer que el perfil de LinkedIn sigui perfecte i optimitzar-ne l’ús?

  • Mantingues la teva foto de perfil actualitzada i elegeix-ne una que sigui adequada. Els perfils sense imatge generen desconfiança i és el primer en què tothom es fixa. Fes-ne servir una on se’t vegi bé la cara i que denoti professionalisme.
  • Tria una frase destacada pel teu perfil, que apareixerà al costat de la foto que hagis escollit. Aquest títol sol resumir a què et dediques o la teva formació. En aquest cas, és important escollir un titular amb el qual t’identifiquis, breu, amb ganxo i que et defineixi.
  • Afegeix la teva descripció. Aquest és un punt que moltes vegades es passa per alt o es fa de manera genèrica. Recorda que és important escriure un extracte que expressi què pots aportar a un projecte o empresa. També pots incloure-hi els teus objectius i èxits professionals per explicar la teva història en primera persona.
  • A l’hora d’escriure la teva experiència professional, sintetitza la informació, ja que el teu perfil no ha de ser un CV. Resumeix tant la informació sobre la formació com la d’experiència laboral (els rols que has dut a terme en cada lloc de treball). A més, actualitza el perfil de tant en tant.
  • Ven-te a través de les teves habilitats i explica en què ets expert. Segons aquesta informació, la plataforma et recomanarà a unes o altres empreses, ja que solen estar associades a característiques concretes.
  • També és una bona opció demanar recomanacions als contactes que hagin treballat amb tu en algun projecte. Quan postules a un lloc de treball, tindràs més probabilitats de ser contactat a través de LinkedIn si tens recomanacions.
  • Pel que fa a dades personals, pots no compartir el teu número de telèfon o email, encara que sí que és recomanable donar alguna dada per facilitar el contacte. De totes maneres, hi ha la possibilitat d’enviar-se missatges a través de la plataforma.
    Per últim, sigues actiu! Contacta, interactua, comparteix contingut, escriu al blog de LinkedIn… per tenir més possibilitats de ser vist. Participar és importantíssim…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

0.0/5