Skip to content Skip to footer

Alexa ja ha arribat al cotxe

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Amazon ha presentat Echo Auto en el CES de Las Vegas, un petit dispositiu extern que serveix per a instal·lar Alexa en gairebé qualsevol cotxe. Per la seva part, la marca italiana Lamborghini ha fet una aposta més important i és el primer fabricant que integra aquesta tecnologia en els seus vehicles de sèrie, controlant-los així totalment per veu.

Com és el sistema integrat Alexa al cotxe?

El sistema de Alexa integrat s’ha presentat sobre el superesportiu Huracàn EVO, permetent al conductor controlar amb la veu funcions com ara el climatitzador, la il·luminació interior, la calefacció dels seients, la reproducció d’àudio, el GPS, les notícies o les trucades, entre altres.

A més, els seus propietaris també podran connectar l’assistent de Amazon amb dispositius domòtics a casa, la qual cosa permetrà manejar a distància algunes funcions com regular la temperatura de la calefacció, encendre o apagar les llums o obrir la porta del garatge.

Aquesta funcionalitat estarà disponible per a tota la família Lamborghini Huracan al llarg d’enguany.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

0.0/5