SisèGrau

Segueix-nos!

Title image

Webinar gratuïta: quins són els errors a l’hora d’encarregar una web o de publicar-la?

Detalls

Data: febrer 24, 2022 09:00
Seu: Online
Esdeveniment: Formació Cambra
Organitzat per: SisèGrau i Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra
Preinscripcions aquí

Sobre la formació

Data i durada
 • 24 de febrer de 2022 a les 9:00 h,
 • Duració: 30 minuts + torn de preguntes
Dirigit a
 • Responsables comercials i propietaris de petits comerços o PIMES, encarregades del desenvolupament online de les seves empreses, i persones en general interessades en el marketing online.
Descripció de la webinar
 • En aquesta webinar de només 30 minuts l’equip de SisèGrau posarà en coneixement dels assistents els principals tips a tenir en compte abans d’implementar o encarregar un projecte web, durant la producció de la pàgina i un cop publicada, a efectes de no quedar per sota de la competència i no ser penalitzada pels buscadors.
 • Amb una breu explicació de cada punt, en acabar la webinar l’alumne podrà identificar punts a corregir dins del disseny en general, del contingut, en la funcionalitat i la usabilitat de la web.
 • Un cop acaba l’exposició els formadors donaran resposta a les preguntes dels alumnes.
Preu
 • Gratuït
Col·laboració tècnica
 • Fernando Blanco Alvarenga, Llicenciat en Publicitat i Postgrau Producció Publicitària i Below the Line a la Universitat Ramón Llull (Fundació Blanquerna). Professor col·laborador de la Universitat d’Andorra. Soci-consultor de SisèGrau.
Inscripció  AVÍS LEGAL: D’acord amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, les dades personals contingudes en aquesta sol·licitud s’incorporaran al fitxer Formació titularitat de SisèGrau SL i se cedirà a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra. La finalitat d’aquest fitxer és la d’enviar informació sobre els cursos de formació i altres activitats formatives i informatives, i gestionar-ne les inscripcions i el funcionament. No es preveu intercanviar dades amb altres entitats, a més a més de la Cambra. Per al tractament d’aquestes dades s’adoptaran en el seu tractament les mesures tècniques i organitzatives més adequades per garantir-ne la seguretat. Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició directament a SisèGrau (av. Meritxell 75, 4t, Andorra la Vella).

  Segueix i comparteix