Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Estat actual
No inscrit
Preu
179 €
Inscriu-te

OBJECTIUS:

Aquesta formació té com a objectiu proporcionar als participants les habilitats i coneixements necessaris per crear reels comercials atractius utilitzant un smartphone per a promocionar una marca o un producte. Els objectius específics són:

 1. – Planificar el procés de creació d’un vídeo comercial o corporatiu.
 2. – Aprendre conceptes teòrics essencials com la il·luminació, tipus de plans, l’edició i la direcció d’art per produir vídeos professionals i creatius que captivin l’atenció a les xarxes socials.
 3. – Comprendre els diversos aspectes tècnics bàsics de la plataforma Instagram i de les càmeres dels smartphones

DIRIGIT A:

Aquesta formació està dissenyada per a persones i professionals interessats a millorar la seva capacitat per crear contingut dinàmic, enriquit i eficient per a les xarxes socials mitjançant l’ús de vídeos realitzats amb un telèfon mòbil, especialment enfocat als Reels d’Instagram.

METODOLOGIA:

Aquesta formació es basarà en una metodologia pràctica i participativa, fomentant l’aprenentatge actiu i la posada en pràctica immediata dels conceptes apresos. La formació es dividirà en apartats teòrics i pr`àctics:

 1. – Teòrica: els participants adquiriran coneixements teòrics essencials sobre la preproducció i producció de vídeos amb un smartphone.
 2. – Pràctica amb smartphone:  els participants posaran en pràctica els coneixements adquirits a la primera sessió. Utilitzaran els seus telèfons mòbils per crear un vídeo comercial i aplicaran les tècniques apreses.

FORMADOR/S:

Maricel Blanch: Fotògrafa graduada a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, Postgrau en gestió, preservació i difusió d’arxius fotogràfics i actualment col·laboradora d’Europa Press. Ha publicat el seu treball en diferents mitjans com El País, La Razón, La Vanguardia, El Periódico de Catalunya, El Periòdic d’Andorra i el Diari d’Andorra. Formadora de SisèGrau.

CERTIFICAT:

SisèGrau Blended Media

PROGRAMA:

 • Què són els Reels i la seva importància en la plataforma.
 • Estratègies creatives per a vídeos atractius: planificació de contingut.
 • Composició i enquadrament per a reels impactants: utilització de la il·luminació natural i artificial.
 • So i l’elecció de música en tendència.
 • Edició des de la mateixa plataforma i altres apps.
 • Publicació i estratègia de comunicació per augmentar la visibilitat i la interacció.