SisèGrau

Segueix-nos!

Title image

Captiva amb el teu contingut a Instagram: pràctica i estratègia (nivell II)

instagram per empreses andorra

Detalls

Data: octubre 14, 2021 09:00
Seu: Andorra la Vella
Esdeveniment: Formació Cambra
Organitzat per: Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra
Preinscripcions aquí

Sobre la formació

Data i durada

14 d’octubre, de 9 a 14 h

Dirigit a

Formació de nivell avançat dirigida als professionals que utilitzen Instagram en la seva estratègia de marketing empresarial i que volen millorar-ne els resultats.

Objectius
  • Identificar errors o factors a millorar dins dels perfils d’empresa.
  • Adquirir tècniques per millorar l’impacte de les publicacions a Instagram per empreses (textos, estètica i planificació de continguts).
  • Introduir-se en el programa Canva per crear visuals creatius, corporatius i atractius, com a alternativa a programes més tècnics de disseny (com Photoshop o llustrator).
Preu: 115 €

Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la Cambra.

Col·laboració tècnica

Laia Viudez és Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (Universitat Rovira i Virgili) i titulada amb el Màster of Business Administration en Gestió de la Indústria de la Moda i el Disseny (Universitat Ramon Llull). Compta amb una àmplia experiència com a Responsable de Comunicació i Marketing per a empreses de Lleida, Tarragona i Barcelona, especialitzant-se en la gestió i creació d’estratègies en xarxes socials professionals per a empreses dels sectors de la moda i la bellesa.

AQUEST CURS ESTÀ SUBVENCIONAT AL 100% PEL COMÚ D’ANDORRA LA VELLA I, PER TANT, ÉS GRATUÏT PELS ESTABLIMENTS DE LA PARRÒQUIA. SI EL TEU ESTABLIMENT ESTÀ A ANDORRA LA VELLA INSCRIU-TE PREMENT EL BOTÓ D’INSCRIPCIÓ CORRESPONENT.

Segueix i comparteix