SisèGrau

Segueix-nos!

Title image

Fotografia amb mòbil i redacció de textos venedors per xarxes socials

formacio foto copy andorra

Detalls

Data: setembre 29, 2021 09:00
Seu: Prat de la Creu, 8, Andorra la Vella
Esdeveniment: Formació Cambra
Organitzat per: Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra
Preinscripcions aquí

Sobre la formació

Data i durada

29 i 30 de setembre, de 9 a 14 h

Dirigit a

Formació dirigida als professionals que volen adquirir els coneixements fonamentals per la realització de fotografies amb mòbil i textos que siguin atractius i de qualitat per les xarxes socials empresarials, adaptant-los a les seves característiques i imatge de marca.

Objectius
  • Adquirir coneixements fonamentals de fotografia i de retoc amb mòbil per captar imatges atractives que destaquin en xarxes socials.
  • Adquirir coneixements fonamentals de redacció de textos per captar l’atenció en xarxes socials, tot evitant errors freqüents.
Preu: 220 €

Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la Cambra.

Col·laboració tècnica

Fernando Blanco Alvarenga, Llicenciat en Publicitat i Postgrau Producció Publicitària i Below the Line a la Universitat Ramón Llull (Fundació Blanquerna). Professor col·laborador de la Universitat d’Andorra. Soci-consultor de SisèGrau.

Meritxell Baró, Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (Universitat Rovira i Virgili) i titulada amb el Màster en Direcció de Marketing (Universitat Oberta de Catalunya). Compta amb una àmplia experiència en el sector del marketing digital, especialitzant-se en la gestió i creació d’estratègies en xarxes socials professionals de diferents sectors i empreses d’Andorra. És formadora en xarxes socials per la Cambra de Comerç d’Andorra des de 2017.

Paula Bonavota, fotògrafa col·laboradora de SisèGrau i formadora. Compta amb una àmplia experiència en fotografia de productes i retrat. Impartirà la part de la formació dedicada a la fotografia i retoc amb mòbil per xarxes socials.

AQUEST CURS ESTÀ SUBVENCIONAT AL 100% PEL COMÚ D’ANDORRA LA VELLA I, PER TANT, ÉS GRATUÏT PELS ESTABLIMENTS DE LA PARRÒQUIA. SI EL TEU ESTABLIMENT ESTÀ A ANDORRA LA VELLA INSCRIU-TE PREMENT EL BOTÓ D’INSCRIPCIÓ CORRESPONENT.

Segueix i comparteix