Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OBJECTIUS:

Aquesta formació té com a objectiu proporcionar als participants les habilitats i coneixements necessaris per crear contingut atractiu a TikTok utilitzant un smartphone per a promocionar una marca o un producte. Els objectius específics són:

– Planificar el procés de creació d’un vídeo enfocat a TikTok, incloent l’estratègia de contingut i la comprensió dels trets que fan que un vídeo sigui exitós en aquesta plataforma.
– Aprendre conceptes teòrics i pràctics clau, incloent tècniques d’il·luminació, enquadrament, edició i ús de música per produir contingut atractiu i captivador a TikTok.
– Comprendre els aspectes tècnics bàsics de la plataforma TikTok i com utilitzar les funcionalitats de les càmeres dels smartphones per aconseguir millors resultats.

DIRIGIT A:

Aquesta formació està dissenyada per a persones i professionals interessats a millorar la seva capacitat per crear contingut dinàmic per a la seva marca o empresa, enriquit i eficient per a les xarxes socials mitjançant l’ús de vídeos realitzats amb un telèfon mòbil, especialment enfocat a la plataforma TikTok.

METODOLOGIA:

La formació es basarà en una metodologia pràctica i participativa i es distribuirà en tres sessions:

– Primera sessió teòrica: els participants adquiriran coneixements teòrics essencials sobre la producció de vídeos per a TikTok, incloent estratègies de contingut i tècniques clau per crear vídeos atractius.

– Segona sessió pràctica amb smartphone: els participants posaran en pràctica els coneixements adquirits en la primera sessió: Preproducció del vídeo, gravació i edició.

– Tercera sessió de consolidació i avaluació: els participants utilitzaran els seus telèfons mòbils per crear vídeos de TikTok i aplicaran les tècniques apreses. Es revisaran els vídeos creats i s’ofereixen consells per millorar-los. Es discutirà la publicació i les estratègies de comunicació per aconseguir més visibilitat i interacció a la plataforma.

FORMADOR/S:

Maricel Blanch: Fotògrafa graduada a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, Postgrau en gestió, preservació i difusió d’arxius fotogràfics, col·laboradora d’Europa Press i formadora de SisèGrau.

Cristina Fidalgo: Videografa graduada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili, amb un postgrau en Direcció de Fotografia per l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya i formadora de SisèGrau.

PROGRAMA:

  • Introducció a TikTok i la seva rellevància en les xarxes socials.
  • Estratègies creatives per a vídeos atractius a TikTok: planificació de contingut.
  • Tècniques de composició, enquadrament, moviments de càmera i transicions per a vídeos impactants.
  • Música i so: com triar la música i efectes en tendència per als TikToks.
  • Edició des de la mateixa plataforma i altres aplicacions.
  • Publicació i estratègies per augmentar la visibilitat i interacció a TikTok.