SisèGrau

Segueix-nos!

Title image

Com fer les millors stories d’Instagram per al teu comerç amb aplicacions

Detalls

Data: febrer 03, 2022 09:00
Seu: Centre de Congressos, Andorra la Vella
Esdeveniment: Formació Cambra
Organitzat per: Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra
Preinscripcions aquí

Sobre la formació

Data i durada

3 de febrer, de 9 a 14 h

Dirigit a

Propietaris de petites i mitjanes empreses, responsables de comunicació i màrqueting, agents de l’administració, persones interessades en el màrqueting online en general i usuaris d’Instagram en particular.

Objectius
  • Aconseguir un coneixement de les possibilitats comercials d’Instagram Stories. Entendre com s’utilitza aquest espai. Conèixer les tendències actuals i aplicacions.
Preu: 115 €

Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la Cambra.

Col·laboració tècnica

Meritxell Baró és Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (Universitat Rovira i Virgili) i titulada amb el Màster en Direcció de Marketing (Universitat Oberta de Catalunya). Compta amb una àmplia experiència en el sector del màrqueting digital, especialitzant-se en la gestió i creació d’estratègies en xarxes socials professionals de diferents sectors i empreses d’Andorra. És formadora en xarxes socials per a la Cambra de Comerç d’Andorra des de 2017. Col·laboradora de SisèGrau.

Paula Bonavota, fotògrafa col·laboradora de SisèGrau i formadora. Bàtxelor en comunicació per la Universitat d’Andorra, compta amb una àmplia experiència en fotografia de productes i retrat.

Segueix i comparteix